Kom naar RAI Amsterdam

Het aftellen naar HISWA Amsterdam Boat Show 2020 is begonnen, we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!
Haal alles uit uw bezoek aan HISWA Amsterdam Boat Show en combineer zaken met een bezoek aan de bruisende stad Amsterdam. We informeren u graag over voordelige hotel aanbiedingen.
Onze ervaring leert dat hotels snel volgeboekt raken: zorg er dan ook voor dat u uw accommodatie op korte termijn boekt.

Openingstijden

Woensdag 11 maart

11:00 - 18:00 uur

Donderdag 12 maart

11:00 - 18:00 uur

Vrijdag 13 maart

11:00 - 22:00 uur

Zaterdag 14 maart

10:00 - 18:00 uur

Zondag 15 maart

10:00 - 18:00 uur

Let op! Op weekdagen vanaf 11 uur geopend, in het weekend vanaf 10 uur. Op vrijdag geopend tot 22 uur.


Belangrijk: RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI beurzen, en de meeste andere beurzen, die plaatsvinden bij RAI Amsterdam.

De organisatie van HISWA Amsterdam Boat Show 2020 is geattendeerd op het feit dat er verschillende partijen contact opnemen met deelnemers aan dit evenement om hotel reserveringsdiensten aan te bieden voor HISWA Amsterdam Boat Show 2020.

Let op; deze bedrijven zijn op geen enkele manier gelieerd aan de HISWA Amsterdam Boat Show 2020 noch hebben ze het recht om de naam of het merk te gebruiken in hun communicatie of om exposanten te benaderen.

Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Fout: Ingesloten object kan niet worden weergegeven.

Kom voordelig met de trein naar RAI Amsterdam

Filevrij en gemakkelijk: bestel een NS dagretour. Hiermee reis je voor € 18,00 met een NS- trein naar RAI Amsterdam, geldig vanaf elk NS-station in Nederland!


Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over een aantal eigen parkeergarages. Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief is € 4,50 per uur. Als u langer dan 5 uur parkeert, is er een speciaal dagtarief van € 21,00. U dient hiervoor vooraf, online te reserveren.


HISWA Amsterdam Boat Show Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens HISWA Amsterdam Boat Show is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.


Met de metro, tram of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro-, tram en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 en tramlijn 4 stoppen voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.