7 t/m 11 maart 2018

HISWA Klassiek

Ervaar de mooie verbinding tussen het rijke maritieme verleden van Nederland en de moderne tijd van nu tijdens de HISWA Klassiek. Ben je eigenaar of liefhebber van prachtige klassieke schepen of hou je van de kenmerkende sfeer van hout en ijzer, van teer en touw, van oude lijnen en bruine zeilen? Dan ben je op HISWA aan het juiste adres!

Prachtige klassieke schepen

Bekijk prachtige klassieke schepen waaronder de Belle van Zuylen van Rederije Belle, een Brendan 20 van Green Ocean Yachts en de Shrimper 21 van Cornish Crabbers. Of bezoek de stand van Assurantiekantoor van der Post, Chateauroux Scheepskoper, Drascombe en nog vele anderen.


Bekijk de deelnemers in HISWA Klassiek »

Amateur Boot Bouw Award

Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de Amateur Boot Bouw Award (ABBA), een award die wordt uitgereikt aan de amateur bootbouwer die de mooiste of origineelste zelfgebouwde boot laat zien.Lees meer over de ABBA Award »

Meeslepende verhalen

In het Spiegel Theater worden de mooiste verhalen uit de geschiedenis tot leven gebracht. Zo zijn er iedere dag verschillende thema's zoals "Historie", "Museum" en "Reis: op eigen kiel". Maar ook meeslepende verhalen over onze heldhaftige zeehelden.

Lees meer over het Spiegel Theater »

Bekijk het Spiegel Theater programma »