Voor watersport gerelateerde boardsports en aanverwante landsporten.

Tijdens de HISWA vindt voor de derde keer ook de Funsports Xperience plaats, een indoor event gericht op windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, skimboarden, suppen, kneeboarden, longboarden, beach sports en BMX.

Als HISWA-bezoeker mag je hier gratis naar binnen! Dus heb je altijd al een keer een van deze sporten willen uitproberen? Dan is de Funsports Xperience the place to be!

De activiteiten in de Funsports Xperience zijn toegankelijk vanaf 7 jaar. Voor de activiteiten op het water is een zwemdiploma verplicht.

Ga voor meer info over de Funsports Xperience naar funsportsxperience.nl of bekijk dit filmpje.

Discover

Je kunt de watersporten wind-, golf- en kitesurfen, SUP, skim- en wakeborden zelf proberen en vergelijken. Ook is er aandacht voor BMX, skateboarden en skaten!

Compete

Om de lat voor jou wat hoger te leggen, zijn er verschillende wedstrijdjes om de tijdens het event geoefende skills direct in de praktijk te brengen tegen anderen.

Enjoy

Plezier staat gedurende het hele event voorop, met o.a. spectaculaire activiteiten, aanwezigheid van bekende sporters en een relaxte spot om ervaringen te delen met andere enthousiastelingen.