Welke activiteiten zijn er?

Tijdens HISWA Amsterdam Boat Show is er genoeg te zien en te doen. Van interessante sprekers tot leerzame workshops! Hieronder vind je een overzicht van activiteiten tijdens HISWA 2019.

Haven ft. Strandzuid

Water… dat mag niet ontbreken op een watersportevenement. Daarom wordt ook deze editie de Haven weer ingezet. Sterker nog, dit is de entree! De haven ligt vol met boten die uitnodigen tot uitproberen. Liever toekijken? Dan kun je bij het naastgelegen en recentelijk vernieuwde Strandzuid terecht voor een heerlijk hapje of drankje! Met mooi weer kun je zelfs buiten zitten!

Reserveer een tafel

HISWA Mainstage

HISWA Mainstage is hét centrale podium, te vinden in Hal 6. Hier vertellen inspirerende sprekers in verschillende thema’s nieuwswaardige, leerzame of bijzondere verhalen. Met onder andere duurzaamheid, innovatie en koken aan boord! Hoe ziet de watersport er in de toekomst uit? En hoe zet je een heerlijk diner op tafel met minimale middelen en ingrediënten?

Bekijk hier het volledige programma

Demoplein

Een eigen boot is fantastisch, maar vereist ook best veel onderhoud waarvan je niet altijd weet hoe je het moet uitvoeren. Hoe handig is het als je zelf kunt stofferen, je boot strak kunt schuren of een nieuw likje verf of antifouling kunt aanbrengen? Onderwerpen als timmeren, bouwen, schuren, lakken en stofferen komen op het Demoplein op interactieve wijze aan bod.

Powered by International

HISWA Sport Xperience

De HISWA Sport Xperience is het grootste indoor sportevent van Nederland voor jongeren vanaf 6 jaar. Hier vind je alles op het gebied van wind-, golf- en kitesurfen, stand up paddling, skimboarden, maar ook skiën, golfen, beach volleybal, urban hockey en andere urban sports! Probeer de vetste activiteiten of check de spectaculaire demo. 

Lees meer over HISWA Sport Xperience

Veiling

Shop de mooiste producten voor een mooie prijs! Bied tijdens de HISWA dagelijks meerdere malen mee op de mooiste watersportspullen en ga met de beste deals naar huis. Van een warme functionele zeiljas en handige gadgets voor aan boord tot een mooie sloep die je misschien al een tijdje op het oog had.

Powered by bootveiling.com

Pop-up restaurant BAUT

“Moving Circus” BAUT is een fenomeen in de Amsterdamse horeca. Zonder vaste locatie vindt BAUT zijn thuis in iconische locaties in Amsterdam om vervolgens weer op een andere plek neer te strijken. BAUT neemt zijn kracht mee naar de HISWA en opent een volwaardig pop-up restaurant! Fine dining in een nonchalante sfeer met een eclectische mix van food, drinks en art! Kom jij ook langs in hal 2?

 

InnovationLAB

Ook het InnovationLAB is deze editie in het hart van de HISWA te vinden (Hal 6). In het InnovationLAB komen innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen bij elkaar en worden er diverse innovatieve projecten gepresenteerd. Ook zijn de genomineerde producten en de winnaar van de HISWA Product van het Jaar verkiezing 2019 hier te bekijken.

Lees meer over Innovation Lab

HISWA Hebbeding

Je kent het wel… van die producten die je bij anderen tegenkomt en waar je van denkt: Goh, handig! Dat ik dat nog nooit ben tegengekomen. Daarom selecteren wij speciaal voor jullie, samen met verschillende watersportmedia, tien van deze producten. Kom kijken welke handige HISWA hebbedingetjes het varen nog leuker of makkelijker maken en eigenlijk gewoon een musthave zijn voor iedere watersporter!

Lees meer

HISWA Speed Xperience

Ook aan spanning mag het niet ontbreken. Naast de nieuwste modellen speedboten die op de HISWA te bezichtigen zijn, kun je ook deelnemen aan de HISWA Speed Xperience. Enkel voor de echte snelheidsduivels! Met deze VR-experience ervaar jij hoe het is om met volle snelheid over het water te gaan. Stap in de boot, voel de wind in je gezicht en test je vaarskills. Of maak een speedy funfoto bij Botentekoop.nl en maak kans op mooie prijzen!

Toys & Tenders

Voor wie van luxe houdt, is een bezoek aan stand 07.230 van Toys & Tenders in hal 7 een must! Onder andere een ‘Curf e-surfboard’, een uniek elektrisch surfboard, en de ‘Narke’, ‘s werelds eerste elektrische jet ontworpen voor massaproductie, zijn hier van dichtbij te bewonderen. En wat je ook zeker niet mag missen: de spectaculaire sub 'C-Explorer 3' met panoramisch uitzicht onder water.

HISWA Shopping Night

Naast uitgebreide informatie en oriëntatie kun je op de HISWA ook perfect shoppen! Afgelopen jaar voor het eerst: de HISWA Shopping Night – een avond vol scherpe aanbiedingen en speciale shopping activiteiten! In het winkelcentrum HISWA Shop – dat bovendien een stuk groter is dan voorgaande jaren – vind je alle denkbare watersportspullen, onderdelen en accessoires.

Blue Water Cruising Forum

Het Blue Water Cruising Forum - georganiseerd door World Cruising Club - voor iedereen die op korte of lange termijn een zeilreis over één of meerdere oceanen wil maken. Deze gratis bijeenkomst is om mythes te ontkrachten en tevens antwoord te geven op vele kernvragen over een dergelijke reis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Meld je aan voor het Blue Water Cruising Forum

Veiligheidseiland

Op het Veiligheidseiland kun je terecht voor informatie over wetgeving, voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften. Van reddingsvest tot navigatie en van frequentiegebruik tot reddingsoperaties. Alles om jou een veilig watersportseizoen te bezorgen. Ga voor meer informatie naar www.veiligheidseiland.nl of kom langs op het Veiligheidseiland om jouw vragen te stellen!