Wat is er te doen en zien?

Tijdens HISWA Amsterdam Boat Show is er genoeg te zien en te doen. Van interessante sprekers tot leerzame workshops! Hieronder vind je een overzicht van activiteiten tijdens HISWA 2020.

HISWA Mainstage

HISWA Mainstage is hét centrale podium, te vinden in hal 5. Hier vertellen inspirerende sprekers in verschillende thema’s nieuwswaardige, leerzame of bijzondere verhalen. Met onder andere duurzaamheid, innovatie, de VaarQuiz, Vertrekkers aan het woord en veel meer!

Demoplein

Een eigen boot is fantastisch, maar vereist ook best veel onderhoud waarvan je niet altijd weet hoe je het moet uitvoeren. Hoe handig is het als je zelf kunt stofferen, je boot strak kunt schuren of een nieuw likje verf of antifouling kunt aanbrengen? Onderwerpen als timmeren, bouwen, schuren, lakken en stofferen komen op het Demoplein op interactieve wijze aan bod.

Haven ft. Strandzuid

Water… dat mag niet ontbreken op een watersportevenement. Daarom wordt ook deze editie de Haven weer ingezet. Sterker nog, dit is de entree! Gelijk ook een mooie gelegenheid om bij het naastgelegen en recentelijk vernieuwde Strandzuid een heerlijk hapje te eten of drankje te drinken. Met mooi weer kun je zelfs buiten zitten!

HISWA Sport Xperience

De HISWA Sport Xperience is het grootste indoor sportevent van Nederland voor jongeren vanaf 6 jaar. Hier vind je alles op het gebied van wind-, golf- en kitesurfen, stand up paddling, skimboarden, maar ook skiën, golfen, beach volleybal, urban hockey en andere urban sports! Probeer de vetste activiteiten of check de spectaculaire demo. 

Lees meer over HISWA Sport Xperience

InnovationLAB

Ook het InnovationLAB is deze editie in het hart van de HISWA te vinden. In het InnovationLAB komen innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen bij elkaar en worden er diverse innovatieve projecten gepresenteerd. Ook zijn de genomineerde producten en de winnaar van de HISWA Product van het Jaar verkiezing 2020 hier te bekijken.

Lees meer over Innovation Lab

HISWA Hebbeding

Je kent het wel… van die producten die je bij anderen tegenkomt en waar je van denkt: Goh, handig! Dat ik dat nog nooit ben tegengekomen. Daarom selecteren wij speciaal voor jullie, samen met verschillende watersportmedia, tien van deze producten. Kom kijken welke handige HISWA hebbedingetjes het varen nog leuker of makkelijker maken en eigenlijk gewoon een musthave zijn voor iedere watersporter!

Lees meer

Toys & Tenders

Voor wie van luxe houdt, is een bezoek aan de stand van Toys & Tenders een must! Bewonder de speeltjes van de rijken en kijk je ogen uit. Met afgelopen jaar o.a. een ‘Curf e-surfboard’, een uniek elektrisch surfboard, en de ‘Narke’, ‘s werelds eerste elektrische jet ontworpen voor massaproductie en de spectaculaire sub 'C-Explorer 3' met panoramisch uitzicht onder water.

HISWA Shopping Night

Naast uitgebreide informatie en oriëntatie kun je op de HISWA ook perfect shoppen! Afgelopen jaar voor het eerst: de HISWA Shopping Night – een avond vol scherpe aanbiedingen en speciale shopping activiteiten! In het winkelcentrum HISWA Shop – dat bovendien een stuk groter is dan voorgaande jaren – vind je alle denkbare watersportspullen, onderdelen en accessoires.

Blue Water Cruising Forum

Het Blue Water Cruising Forum - georganiseerd door World Cruising Club - voor iedereen die op korte of lange termijn een zeilreis over één of meerdere oceanen wil maken. Deze gratis bijeenkomst is om mythes te ontkrachten en tevens antwoord te geven op vele kernvragen over een dergelijke reis. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Meld je aan voor het Blue Water Cruising Forum

Veiligheidseiland

Op het Veiligheidseiland kun je terecht voor informatie over wetgeving, voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorschriften. Van reddingsvest tot navigatie en van frequentiegebruik tot reddingsoperaties. Alles om jou een veilig watersportseizoen te bezorgen. Ga voor meer informatie naar www.veiligheidseiland.nl of kom langs op het Veiligheidseiland om jouw vragen te stellen!

Bestel nu voordelig je kaarten voor HISWA 2020