Overeenkomst DB Schenker met RAI Amsterdam voor logistiek HISWA

Overeenkomst DB Schenker met RAI Amsterdam voor logistiek HISWA

  • donderdag, 15 december 2016
  • HISWA

Schenker Logistics Nederland en RAI Amsterdam hebben onlangs een nieuwe meerjarige overeenkomst getekend voor logistieke services tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, waarvan de eerstvolgende editie in maart 2017 plaatsvindt. Schenker en RAI Amsterdam werken sinds 2012 samen op het gebied van beurslogistiek.

“Het transport en plaatsen van de schepen tijdens de op- en afbouw van de drukbezochte watersportbeurs HISWA vereist veel organisatorisch en technisch vakmanschap,” aldus Ids Boersma, Directeur RAI Exhibitions. “Dit is in vertrouwde handen bij de medewerkers van Schenker. De ruime ervaring met internationale boatshows en de uitstekende logistieke services zijn voor RAI Amsterdam reden om de samenwerking met Schenker Logistics Nederland te verlengen.”

Lars Pohlmann, Head of Global Fairs & Exhibitions bij Schenker Logistics BeNeLux: “Als officieel logistiek dienstverlener van RAI Amsterdam bereiden wij ons nu al voor op de komende HISWA, waar ieder schip, van klein tot indrukwekkend groot, onze speciale aandacht heeft.”

In de BeNeLux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, supply chain management en beurs- en contractlogistiek. Samen met de negen andere clusters in Europa, vormt Schenker Logistics BeNeLux regio Europa.

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenementgerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. www.rai.nl.

Noot voor redacteuren (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PR: Elise Nieveen

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »