HISWA 2019: Vol met speelgoed voor op het water

HISWA 2019: Vol met speelgoed voor op het water

  • woensdag, 06 maart 2019
  • HISWA

Amsterdam, 7 maart 2019 – Voor échte speeltjes op het water is een bezoek aan HISWA Amsterdam Boat Show 2019 een must. Vele nieuwe boten en producten zijn er te bewonderen, waaronder verschillende Nederlandse en wereldprimeurs. Ook échte speeltjes voor op en onder het water zoals de onderzeeër C-Explorer 3, de elektronische jet ‘Narke’, het motorjacht Q30 en de wereldprimeur Korvet 8 staan er. Deze ‘speeltjes’ en meer zijn nog tot en met aanstaande zondag te vinden bij de HISWA Amsterdam Boat Show in RAI Amsterdam.

Onderzeeër C-Explorer 3
Deze onderzeeër is de droom van iedere watersportliefhebber. Met een panoramisch uitzicht is de bodem van iedere zee te bewonderen en is een duik nooit meer hetzelfde. Een leuke gadget ‘voor erbij’ voor slechts € 2,5 miljoen. Elektro-jet Narke De Lamborghini onder de jetski’s, zo wordt de elektro-jet Narke genoemd. Met deze eyecatcher is op alle grote meren en zeeën over de hele wereld het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren. Dit is geen speelgoed, het is een aandachtstrekker voor de snelheidsduivels van het water.

Motorjacht Q30
Dit 100% elektrische motorjacht is dé toekomst van het elektrisch varen. Dit ‘speeltje’ is gebouwd om van iedere vaart te genieten. Het is een omgevingsvriendelijke, oogstrelende motorboot met minimale geluidsproductie. Over design valt in het geval van de Q30 niet te twisten. Wereldprimeur Korvet 8 Het is geen sloep, het is geen Tesla, het is wel een wereldprimeur. Het is een vaartuig voor plezier of gewoon voor naar het werk. Helemaal compleet: slapen, koken, baden en de kinderen hebben hun eigen achterkajuit. Geen verf is er nodig, slechts af en toe een wasbeurt is meer dan genoeg voor deze prachtige aluminium schuit.

Over de HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste jaarlijkse watersportevenement van Nederland. Met honderden boten, een uitgebreid aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en een boordevol kennis- en activiteitenprogramma is de HISWA de perfecte start van het nieuwe watersportseizoen voor iedere (aankomend) watersporter. De HISWA vindt plaats van woensdag 6 t/m zondag 10 maart 2019 in RAI Amsterdam. HISWA is ook te volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

Noot voor redacteuren (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PR: Elise Nieveen

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »