HISWA 2019 officieel geopend, winnaars awards bekend

HISWA 2019 officieel geopend, winnaars awards bekend

  • woensdag, 06 maart 2019
  • HISWA

Amsterdam, 6 maart 2019 – De HISWA Amsterdam Boat Show 2019 is vanmorgen met het luiden van de scheepsbel officieel van start gegaan. Tijdens de officiële opening, begeleid door tech expert en dagvoorzitter Ben van der Burg, zijn ook de winnaars van de HISWA Product van het Jaar 2019 (Galaxy Infl8) en HISWA Hebbeding 2019 (juryprijs: SolarPuff, publieksprijs: Flextrash) bekend gemaakt. De HISWA Amsterdam Boat Show is nog te bezoeken tot en met zondag 10 maart in RAI Amsterdam.

Winnaar Product van het Jaar 2019
Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van Guido Beekmann, heeft tijdens de opening van de HISWA Amsterdam Boat Show 2019 Galaxy Infl8 uitgeroepen tot Product van het Jaar 2019. Het is 's werelds eerste opblaasbare nood-VHF-antenne, die een volledige 3DB heeft met ver bereik, in vergelijking met standaard kleine spiraalvormige ontwerpen. De jury is lovend: “Bij de Galaxy Infl8 zien wij vele toepassingen van deze opblaasbare antenne voor een brede doelgroep: van kanovaarder tot toepasbaarheid in reddingsvlotten. Het is een veiligheidsapparaat en is multi-toepasbaar en door de bijgeleverde connectoren ook toepasbaar op handheld equipment.” Meer informatie over de producten is te vinden op hiswarai.nl/innovaties/hiswa-product-van-het-jaar.

Winnaar HISWA Hebbeding 2019
Tevens werd voor de tweede keer de HISWA Hebbeding Award uitgereikt. Deze award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het bedrijf met de leukste must have voor op het water volgens de vakjury, maar ook volgens de consument. De vakjury, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, hebben uit de zes genomineerde producten de SolarPuff tot winnaar verkozen. De SolarPuff van Solight Design is een hoge kwaliteit lantaarn met sfeervol zacht licht. De lamp blijft drijven, is waterdicht en dankzij het zonnepaneel volledig onderhoudsvrij. Consumenten konden via de HISWA website tot en met gisteren stemmen op hun favoriete hebbeding. Als grote publiekswinnaar is Flextrash uit de bus gekomen. Dé flexibele prullenbak voor op je boot, schip of sloep, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Meer informatie over alle nominaties is te vinden op http://www.hiswarai.nl/hebbeding. Luiden scheepsbel De HISWA wordt traditioneel geopend met het luiden van de scheepsbel. Deze officiële openingshandeling werd verricht door HISWA beursmanager Gertjan Roos en Geert Dijks, directeur HISWA Vereniging samen met de mascottes van diverse sportbonden.

Over de HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste jaarlijkse watersportevenement van Nederland. Met honderden boten, een uitgebreid aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en een boordevol kennis- en activiteitenprogramma is de HISWA de perfecte start van het nieuwe watersportseizoen voor iedere (aankomend) watersporter. De HISWA vindt plaats van woensdag 6 t/m zondag 10 maart 2019 in RAI Amsterdam. HISWA is ook te volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

Noot voor redacteuren (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PR: Elise Nieveen

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »