Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Member Mugshot

Veerle Heidema

Brand Marketing Manager

v.heidema@rai.nl

020 549 31 41

06 108 57 548

Over HISWA

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, informatie zoekt voor een bootvakantie, alles wilt weten over de mooiste recreatiegebieden, liefhebber bent van klassieke schepen of zelf een aantal watersporten wilt uitproberen, de HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (potentiele) watersportliefhebber!

 

Bekijk de nieuwe producten/primeurs » 

Persaccreditatie

Journalisten kunnen persaccreditatie aanvragen via Lise Kuijpers op 0630425796 of l.kuijpers@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van HISWA 2019. De perskamer vindt u bij de nieuwe entree, te bereiken via strandzuid/Hiswa haven.

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische HISWA. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van woensdag 6 t/m 10 maart 2019 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Download logo's

logo full color - NL, JPG-format logo full color - NL, PNG-format logo full color - NL, EPS-format logo full color - EN, JPG-format logo full color - EN, PNG-format logo full color - EN, EPS-format

logo full color - NL, JPG-format

Download

logo full color - NL, PNG-format

Download

logo full color - NL, EPS-format

Download

logo full color - EN, JPG-format

Download

logo full color - EN, PNG-format

Download

logo full color - EN, EPS-format

Download

Beeldmateriaal