Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief beeldmateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Over HISWA

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, de nieuwste ontwikkelingen, gadgets en innovaties wilt bewonderen, informatie zoekt voor een bootvakantie, alles wilt weten over de mooiste recreatiegebieden, of zelf een aantal watersporten wilt uitproberen, de HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (potentiele) watersportliefhebber!

 

Bekijk de nieuwe producten/primeurs »

Persaccreditatie

Journalisten kunnen vanaf 2 maanden voor beurs persaccreditatie aanvragen.

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van HISWA Amsterdam Boat Show 2020. De perskamer vindt u bij de nieuwe entree, te bereiken via strandzuid/Hiswa haven.

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische HISWA. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van woensdag 11 t/m 15 maart 2020 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Download logo's

logo full color - NL, JPG-format logo full color - NL, PNG-format logo full color - NL, EPS-format logo full color - EN, JPG-format logo full color - EN, PNG-format logo full color - EN, EPS-format

logo full color - NL, JPG-format

Download

logo full color - NL, PNG-format

Download

logo full color - NL, EPS-format

Download

logo full color - EN, JPG-format

Download

logo full color - EN, PNG-format

Download

logo full color - EN, EPS-format

Download

Beeldmateriaal