HISWA Veiling: wat voor een type bieder ben jij?

HISWA Veiling: wat voor een type bieder ben jij?

  • vrijdag, 22 februari 2019
  • HISWA

Bied tijdens de HISWA Veiling (powered by Bootveiling.com) dagelijks meerdere malen mee op de mooiste watersportspullen en ga met de beste deals naar huis. Van een warme functionele zeiljas en handige gadgets voor aan boord tot een mooie sloep die je misschien al een tijdje op het oog had. Maar wat voor een type bieder ben jij? Ben je een trimmer of eerder een gijper?

De Trim-tactiek

Zoals het continue trimmen van de tuigage en zeil op een schip om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen, ben je ook tijdens een veiling continue scherp en actief aanwezig. Met de Trim-tactiek overbied je binnen enkele seconde een zojuist gedaan bod. Voordeel: dit kan andere bieders vaak afschrikken. Ze denken al snel dat bieden op deze veiling geen zin heeft omdat jij maar blijft overbieden.

De Gijp-tactiek

Een zeer populaire techniek waarbij er geduldig gewacht wordt totdat anderen klaar zijn met het opbieden en wanneer de strijd (bijna) voorbij is of lijkt te zijn, sla je toe en ga je plots overstag. We adviseren echter wel om niet tot de allerlaatste hamerslag te wachten, aangezien het natuurlijk frustrerend is als de veiling net voor je neus voorbij gaat.

 

 

 

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »