Een berichtje van…Salesmanager Marcel Veldkamp

Een berichtje van…Salesmanager Marcel Veldkamp

  • donderdag, 27 oktober 2016
  • HISWA
  • Column Beursteam

Als Salesmanager van de HISWA is het mijn verantwoordelijkheid om er samen met mijn andere salescollega’s voor te zorgen dat de beursvloer van RAI Amsterdam goed gevuld wordt met watersportbedrijven, zodat jullie in maart op HISWA 2017 weer een breed aanbod boten, onderdelen & accessoires kunnen bewonderen, vergelijken en/of kopen. Ik heb me de afgelopen maanden dus zeker niet verveeld en kan je zeggen dat het goed gaat met de voorbereidingen voor HISWA 2017!

Al veel bekende deelnemers hebben zich verzekerd van deelname, zoals Suzuki, Honda, Mercury en Yamaha in HISWA Speed, Aquavitesse en Sailcenter in HISWA Zeilen en Interboat, Seafury en Nauta Maritiem in HISWA Sloep. Shoppen kan onder andere weer bij Vrolijk Watersport en George Kniest Boat Equipment B.V. en in HISWA Onderdelen & Accessoires zijn bijvoorbeeld Kuiper Verzekeringen en Allpa B.V. weer van de partij. In HISWA Funsports kun je onder andere rekenen op VandenBergSurf en Telstarsurf en NAZ Schepen en Scheepswinkel van Meer zijn in ieder geval present in de wereld HISWA Klassiek. Naast veel bekende namen zijn er ook nieuwkomers aanwezig en partijen die terug zijn van weggeweest, zoals TYGO Yachts, EasyFloat Ponton systemen en Clouds International B.V.

Ben je benieuwd naar de voorlopige deelnemerslijst? Nog heel even geduld! In december staat deze live op hiswarai.nl., maar ik beloof je naast bovenstaande namen alvast vele mooie merken, bedrijven met interessante producten & diensten en natuurlijk ook spectaculaire primeurs!


Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »