Een berichtje van…Marketing Communicatie Manager Veerle Heidema

Een berichtje van…Marketing Communicatie Manager Veerle Heidema

  • maandag, 21 november 2016
  • HISWA
  • Column Beursteam
Zoals jullie bij het openen van deze nieuwsbrief wellicht hebben opgemerkt, is deze in een nieuw jasje gestoken! Ook alle andere HISWA uitingen op weg naar HISWA 2017, zoals bijvoorbeeld de website en advertenties worden vanaf nu van dit beeld voorzien. Want na drie jaar was het gewoon tijd voor wat nieuws!

Ook de 2=1 actie (2 toegangskaarten voor €15,00), waarmee de HISWA kaartverkoop normaal gesproken altijd start, hebben we vernieuwd. Want er zijn natuurlijk ook mensen die alleen zijn of liever in hun eentje een dagje boten (en natuurlijk nog veel meer) komen kijken in Amsterdam. Dus je kunt je toegangskaartje t/m 31 december
kopen voor €7,50 in plaats van €15,00. Voordelig toch? En heb je toevallig ook lootjes getrokken voor Sinterklaas of Kerst? Dan is een HISWA-toegangskaartje een ideaal cadeau voor je watersportende vriend(in) of familielid!

Daarnaast is het na de SinterKerst actie ook mogelijk om een combinatieticket HISWA toegang inclusief parkeren te kopen en bieden we wederom een voordelig NS-dagretour aan naar RAI Amsterdam. Ook mogen kinderen t/m 16 jaar dit jaar weer gratis mee naar binnen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan vooral even op de
HISWA website. Daar vind je in aanloop naar de beurs bovendien nog veel meer informatie over deelnemers, activiteiten en innovaties.

Uiteraard hoop ik je tussen 8 en 12 maart op de HISWA te mogen verwelkomen. En heb je vragen, suggesties, een leuk watersportverhaal, tips of ideeen? Dan mag je me altijd
mailen!   

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »