Een berichtje van… Beursmanager Joost Ringeling

Een berichtje van… Beursmanager Joost Ringeling

  • woensdag, 27 juli 2016
  • HISWA Projectteam
  • Column Beursteam

HISWA 2016 ligt alweer een aantal maanden achter ons en de zomer heeft inmiddels haar intrede gedaan. Het doet me goed weer volop sloepen door de Amsterdamse grachten te zien varen. Ook de Loosdrechtse Plassen, waar ik afgelopen weekend zelf met mijn gezin aan het varen was, waren drukbevolkt…

Allemaal vrolijke mensen die plezier hebben op het water! Laten we hopen dat we een lange, mooie zomer tegemoet gaan! Wij zien deze eerste positieve voortekenen in ieder geval ook alweer terug in onze inschrijvingen voor HISWA 2017. Een groot deel van de trouwe merken heeft zich alweer verzekerd van deelname en ook zijn we met veel nieuwe potentiele deelnemers in gesprek. Daarnaast hebben we onlangs verschillende paneldiscussies gehouden met bezoekers van afgelopen HISWA-edities, waar nuttige tips, interessante wensen en creatieve ideeën uit naar voren zijn gekomen. Ook hier gaan wij de komende tijd mee aan de slag, zodat ik jullie na de zomer kan updaten over de plannen voor HISWA 2017.

Ik kijk in ieder geval nu al uit naar een fantastische beurs volgend jaar en wens iedereen, ook namens de rest van het HISWA projectteam, een hele goede zomervakantie toe!

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »