Een berichtje van… HISWA Productmanager Marjolijn Tetteroo

Een berichtje van… HISWA Productmanager Marjolijn Tetteroo

  • dinsdag, 27 september 2016
  • HISWA
  • Column Beursteam

Met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen maand, waarin we verrast werden met vele zomerse dagen! Daarnaast vond deze maand ook de HISWA te water plaats in de Amsterdam Marina. Voor ons als HISWA RAI-team altijd een mooie gelegenheid om onze exposanten weer te spreken en natuurlijk ook het moment dat de juryleden van de HISWA Boot van het Jaar verkiezing de nominaties voor 2017 bepalen. Wie dat geworden zijn leest u ook in deze nieuwsbrief!

Op het moment van het verschijnen van deze nieuwsbrief is mijn laatste werkdag ingegaan. Ik kijk terug op drie superleuke en leerzame jaren, waarin ik me met name met de werelden ‘HISWA Zeilen’ en ‘HISWA Klassiek’ heb beziggehouden.

In de nieuwsbrief van juli gaf HISWA beursmanager Joost Ringeling al aan dat we verschillende paneldiscussies met bezoekers hebben georganiseerd. Eén van de aanbevelingen was dat we eens moesten te kijken naar de indeling van de beurs. Dit hebben we gedaan, met als resultaat dat onder andere de wereld ‘HISWA Zeilen’, die verdeeld is over twee hallen, logischer met elkaar verbonden wordt. Daarnaast komt er een nieuw platform, waar de grotere zeilboten aan komen te liggen. Hierdoor hoeft u geen losse trappen meer op en wordt het makkelijker om deze boten goed te bekijken!

HISWA Klassiek was bij mijn aanvang net als nieuwe wereld toegevoegd aan de beurs. Aan mij de taak om hier een mooie invulling aan te geven. In samenwerking met exposanten hebben we dit steeds verder uitgebouwd, met afgelopen jaar onder andere het nieuwe Spiegeltheater en de mogelijkheid om te varen in zelfgebouwde mini-aakjes. Uit ons bezoekersonderzoek is dan ook gebleken dat maar liefst een derde van de bezoekers interesse heeft in klassieke boten en toebehoren. De eerste deelnemers voor volgend jaar zijn alweer binnen en ik ga ervan uit dat als ik in maart zelf als bezoeker over de beurs loop deze wereld er weer net zo mooi uitziet!

Rest mij nog te zeggen, blijf vooral genieten van de watersport in de breedste zin van het woord!

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »