Een berichtje van… Beursmanager Joost Ringeling

Een berichtje van… Beursmanager Joost Ringeling

  • dinsdag, 27 december 2016
  • HISWA
  • Column Beursteam

De kerstdagen zijn weer achter de rug en de laatste dagen van 2016 tikken weg. We hebben een prachtig najaar gehad en daarmee is het wat mij betreft een mooi waterseizoen geweest. Ik heb veel van de mooie nazomerdagen door de Amsterdamse grachten gevaren, maar ook over de Amstel richting Ouderkerk is het echt genieten. Met familie, vrienden en de kids…laaghangend zonnetje… een pizzaatje eten aan boord. Het blijft toch fantastisch! Ook tijdens onze vakantie in Zuid Frankrijk ben ik nog het water op geweest, maar dan op een SUP-board. Ook zeker leuk om eens te doen samen met de familie!

Inmiddels zijn de meeste boten terug in hun stalling en is het wachten tot de wintermaanden weer voorbij zijn… Voor ons hier bij de RAI de drukke maanden voorafgaand aan de HISWA, die van 8 t/m 12 maart plaatsvindt. Hét moment aan de start van het watersportseizoen om je weer klaar te maken om het water op te gaan. Nieuwe kleding, spulletjes, of misschien zelfs een nieuwe boot…

Het beursoppervlak is grotendeels gevuld. Veel
deelnemers zijn aanwezig met hun nieuwste modellen, we hebben weer leuke activiteiten en zelfs een geheel nieuwe Funsports Xperience, waar je alles vindt over water-boardsports en verschillende aanverwante landsporten. Kortom, voor jong én oud genoeg te zien, te leren en/of te proberen!

Dus op naar 2017! Ik wens jullie via deze weg graag een fantastische jaarwisseling en uiteraard hoop ik jullie in maart (weer) te mogen verwelkomen in Amsterdam!


Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »