Aanbieding! Maak kennis met Nautique

Aanbieding! Maak kennis met Nautique

  • dinsdag, 21 januari 2020
  • Nautique
  • Advertentie

Nautique biedt alles wat het leven aangenaam maakt: reizen, luxeproducten, techniek, gastronomie en mooie schepen. Al 25 jaar is Nautique het meest exclusieve yachting lifestylemagazine van Nederland en België. Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water.

In Nautique lees je alles over het topsegment binnen de watersport. Het blad verslaat beroemde zeilregatta’s, superjachten, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages – allemaal in een prachtig vormgegeven magazine boordevol spectaculaire fotografie en oogstrelend design. Met 130 pagina’s vol inspiratie het leven op en aan het water is Nautique een magazine wat je blijft intrigeren. Elke editie wordt met veel zorg en kennis samengesteld en de artikelen geschreven door ervaren watersporters en experts.

 

Kennismaken? Word dan nu voordelig abonnee!

Speciaal voor HISWA hebben we een geweldige aanbieding samengesteld. Probeer 2x Nautique voor slechts €10. Dit aflopende abonnement geeft maar liefst 37% korting en is de ideale manier om het blad te ontvangen, zonder ergens aan vast te zitten.

Nautique, hét yachting magazine van Nederland! Ga naar nautique.nl/proef

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »