Kom gratis naar de aangrijpende film: 'A Plastic Ocean'

Kom gratis naar de aangrijpende film: 'A Plastic Ocean'

  • vrijdag, 07 april 2017
  • HISWA
  • Nieuws
‘A Plastic Ocean’, een film die je op aangrijpende wijze confronteert met één van de grootste uitdagingen van de moderne tijd: de plastic soep in de oceaan! Om aandacht te vragen voor dit wereld probleem, organiseren wij samen met Plastic Mining Cooperation een gratis filmvoorstelling van de film 'A plastic ocean' op dinsdag 16 mei om 19:30 uur. Kom je ook? No time to waste!

In de afgelopen 70 jaar is plastic niet meer weg te denken uit ons leven. Het is goedkoop en ongelooflijk veelzijdig. Om aan onze behoefte te voldoen produceren wij meer dan 300 miljoen ton per jaar. WE LEVEN IN DE PLASTIC EEUW. Deze bijna onstilbare honger heeft een donkere kant. Elk jaar dumpen wij 8 miljoen ton plastic in onze oceanen met alle gevolgen van dien. Van alle zoogdieren in zee heeft 1 op de 3 vastgezeten in een stuk plastic. Deze wereldwijde sluipende milieuramp is moeilijk te bevatten voor veel mensen. We zijn ons niet bewust. De eerste essentiele stap om dat te veranderen is bewustzijn creëren. Dat is wat deze film doet.

'A Plastic Ocean' neemt je mee over de hele wereld om een totaal beeld te krijgen van het plastic probleem. Van het plastic bij een afhaalrestaurant tot plastic in de maag van een albatros. Na deze film kijk je nooit meer op dezelfde manier plastic. Hopelijk inspireert het jouw plasticgebruik thuis en op werk te veranderen.

De Plastic Mining Cooperation en RAI Amsterdam organiseren deze gratis filmvoorstelling zodat de documentaire voor iedereen toegankelijk is. Neem dan ook je familie, vrienden, kennissen en zakenpartners mee. De film wordt getoond in de Forumzaal, duurt 2 uur en is in het Engels (Nederlands ondertiteld). Zien we je dan?!


Bestel HIER jouw gratis kaartjes »

Bekijk hier de trailer »

Deel dit artikel

Nieuwste Video

Meer video's »