HISWA 2018 compleet vernieuwd

Breder aanbod

De huidige zeven werelden blijven bestaan, maar het aanbod daarbinnen wordt aangevuld. Daarnaast is er een nieuwe wereld 'Lifestyle & recreatie' aan toegevoegd, gericht op o.a. vakantiemarkt, charters en recreatiegebieden. Bezoekers gaan genieten van 50.000 m2 aan watersportplezier!

Beleving staat centraal

Bezoekers kunnen op HISWA 2018 niet alleen terecht voor een boot of onderdelen en accessoires, zij gaan dit jaar volledig op in de watersport beleving. Bezoekers komen binnen via het populaire Strand Zuid en kunnen nu ook bootvakanties boeken. De indeling en aankleding krijgt een verrassende make-over.

Nieuwe ontmoetingen

De unieke kracht van evenementen, het daadwerkelijk ontmoeten van elkaar, krijgt op de HISWA de hoogste prioriteit. Daarom bieden we nieuwe mogelijkheden om u met de juiste bezoekers in contact te brengen, maar ook om bezoekers onderling te verbinden.

Wat betekent dit concreet?

In 2018 verandert de HISWA van een traditionele watersporttentoonstelling naar een inspirerend, verbindend evenement op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie, waarbij de bezoeker centraal staat. Met behoud van de zeven bestaande segmenten, maar met vernieuwing op inhoud, in vorm en in de fysieke ontmoeting.


Vragen?

Neem contact met ons op »