HISWA 2018 compleet vernieuwd

Breder aanbod

De huidige zeven werelden blijven bestaan, maar het aanbod daarbinnen wordt aangevuld. Daarnaast wordt er een nieuwe wereld, lifestyle & recreatie, aan toegevoegd. Ook wordt het programma compacter, maar inhoudelijk sterker.

Meer beleving

De bezoeker krijgt bij aankomst direct een ‘watersportgevoel’, door binnenkomst via Strand Zuid en de RAI Haven, in plaats van via de reguliere HISWA hoofdentree. De indeling en aankleding van het evenement krijgt hierdoor ook een verrassende make-over.

Nieuwe ontmoetingen

De unieke kracht van evenementen, het daadwerkelijk ontmoeten van elkaar, krijgt op de HISWA de hoogste prioriteit. Daarom bieden we nieuwe mogelijkheden om u met de juiste bezoekers in contact te brengen, maar ook om bezoekers onderling te verbinden.

Wat betekent dit concreet?

In 2018 verandert de HISWA van een traditionele watersporttentoonstelling naar een inspirerend, verbindend evenement op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie, waarbij de bezoeker centraal staat. Met behoud van de zeven bestaande segmenten, maar met vernieuwing op inhoud, in vorm en in de fysieke ontmoeting.


Vragen?

Neem contact met ons op »