Koop hier je kaarten voor HISWA 2019 met kortingscode: HW19BWCFJe betaalt veilig en snel  

             

Blue Water Cruising Forum op HISWA 2019

Donderdagavond 7 maart 19.00 – 21.00 uur
Locatie: K101 + K102
Deelname: gratis

Op donderdagavond 7 maart organiseert World Cruising Club in samenwerking met de HISWA het Blue Water Cruising Forum voor iedereen die op kortere of langere termijn een zeilreis over één of meerdere oceanen wil maken. Deze bijeenkomst helpt om mythes te ontkrachten en antwoord te krijgen op vele kernvragen over een dergelijke reis.

Meld je snel aan

Koop met de kortingscode HW19BWCF jouw kaarten voor HISWA 2019 en meld je via onderstaande button aan voor het Blue Water Cruising Forum.

Meld je hier aan

Deelname aan het Blue Water Cruising Forum is gratis, mits vooraf aangemeld en in bezit van een geldig HISWA toegangsbewijs. Er is slechts plaats voor 50 personen.

Over Blue Water Cruising Forum

Het ervaren panel van blue water cruisers en deskundigen deelt graag hun kennis over onderwerpen als de keuze voor het juiste schip, uitrusting, leven aan boord, kinderen aan boord, etc. Profiteer van hun gezamenlijke kennis en ervaring en krijg van hen antwoorden op de vragen die u in uw voorbereiding bezighouden!

Wat is er te doen?

haven met boten: proefvaren en leuke activiteiten
verschillende watersportwerelden
250 deelnemers met de mooiste boten, onderdelen & accessoires
35.000+ andere watersportliefhebbers
50.000 m2 aan watersportplezier

Eén ding is zeker: jij hoeft je niet te vervelen!

Bezoekers over de HISWA

- Timo -

"De HISWA Amsterdam Boat Show heeft de trend van het jaar laten zien. Ik heb meteen zin om te varen!"

   

- Marloes -

"Het is een leuk en gevarieerd watersportevenement met veel leuke activiteiten en informatie over alle takken van de watersport!"

   

- Reinier -

"Ik vind dat je een boot eerst moet zien voordat je een aankoop doet. Door de HISWA heb ik mij goed kunnen oriënteren en weet ik wat mijn behoeftes zijn."