KAARTVERKOOP IS GESLOTEN


Dé plek voor de beste voorbereiding van het watersportseizoen! Kom tussen  woensdag 8 en zondag 12 maart genieten van veel mooie boten, een compleet aanbod onderdelen & accessoires, de beste aanbiedingen en spectaculaire activiteiten.

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang


Ben jij ook volgend jaar weer aanwezig?


Bekijk alles over de beurs »

 

DATUM EN LOCATIE

Datum

Woensdag 8 t/m zondag 12 maart 2017


Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Nederland

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 8 maart

11:00 - 18:00 uur

Donderdag 9 maart

11:00 - 22:00 uur

Vrijdag 10 maart

11:00 - 22:00 uur

Zaterdag 11 maart

10:00 - 18:00 uur

Zondag 12 maart

10:00 - 18:00 uur​

Let op! Op weekdagen vanaf 11 uur geopend, in het weekend vanaf 10 uur. ​​​​​​


VOORDELIG MET DE TREIN

NS deal

Bespaar jezelf een lange file en kom per trein naar de HISWA. Bestel bij je toegangskaart(en) een NS-dagretour voor € 13,00 per persoon. Geldig vanaf elk station in Nederland naar station Amsterdam RAI (vanaf 09.00 uur).

Meer over de NS deal »

wat bezoekers zeggen

 Het is een leuke en gevarieerde watersportbeurs met veel leuke activiteiten en informatie over alle takken van de watersport! 

 Ik vind dat je een boot eerst moet zien voordat je een aankoop doet. Door de HISWA heb ik mij goed kunnen oriënteren en weet ik wat mijn behoeftes zijn. 

 De HISWA Amsterdam Boat Show geeft je na een lange winter weer zin om je eigen boot vaarklaar te maken. 


ervaar de hiswa in een paar minuten

Top 3 redenen voor bezoek aan HISWA

1. Start van het seizoen

Kan jij ook niet wachten om je boot weer in het water te laten? Of je surfboards uit de wax te halen? De HISWA Amsterdam Boat Show biedt alles op het gebied van watersport. Bekijk de mooiste boten, spectaculaire primeurs en laat je adviseren door de vele aanwezige deskundigen. Na een bezoek aan de HISWA ben je klaar voor een nieuw watersportseizoen!


2. Gezellig dagje uit

De HISWA is niet zomaar een evenement, het is een beleving! Bekijk de nieuwste sloepen, speed- en zeilboten of waan je in de wereld van het rijke maritieme verleden op HISWA Klassiek. Ook niet te missen is de nieuwe Funsport Xperience, een nieuw event voor boardsports (golfsurfen, kitesurfen, skimboarden, suppen, wakeboarden, windsurfen) en aanverwante sporten (skate- en longboarden, bmx, skaten).

3. Ervaar de vele workshops

Ook dit jaar zijn er talloze activiteiten, zoals inspirerende lezingen in het Zeiltheater en Spiegeltheater, interactieve workshops over bootonderhoud op het Demoplein, elektrisch varen in de RAI Haven en een KidsLAB. Met activiteiten voor de jeugd gericht op innovatie, leren, zien, ruiken en voelen.