HISWA Hebbeding verkiezing 2020

De HISWA Hebbeding-award is een prijs die tijdens de HISWA wordt uitgereikt aan het bedrijf met de leukste musthave voor op het water: een echt hebbeding voor aan boord! Er wordt een winnaar gekozen door zowel een vakjury als door de consument. Daarnaast wordt ook het Product van het Jaar tijdens de HISWA gepresenteerd. De nominaties voor HISWA Hebbeding 2020 zijn nog niet bekend. Stay tuned...

Hoe werkt het?

Heeft u een product en/of dienst wat u graag wilt aandragen?
Mail deze dan naar hiswa@rai.nl o.v.v. HISWA Hebbeding.

Zowel watersport-enthousiastelingen als verschillende watersportmedia mogen producten en /-diensten aandragen die volgens hen voldoen aan de criteria en daarom kans zouden moeten maken op de titel HISWA Hebbeding. Belangrijke criteria voor selectie zijn toepasbaarheid, innovativiteit en een prijsniveau dat past bij een ‘hebbeding’. Daarnaast moet het product ten tijde van HISWA 2020 op de markt verkrijgbaar zijn. 

De jury maalt uit alle ingezonden producten een selectie. Vervolgens wordt er door de consument en de vakjury gestemd. Zowel de HISWA Hebbeding-vakprijs als publieksprijs worden tijdens HISWA 2020 uitgereikt.

Winnaar publieksprijs 2019

De consument hecht waarde aan een opgeruimde boot! De winnaar van de HISWA Hebbeding publieksprijs 2019 is dan ook Flextrash; de flexibele prullenbak gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Winnaar vakprijs 2019

De vakjury, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, heeft uit de zeven genomineerde producten de Solarpuff tot winnaar vakprijs HISWA Hebbeding 2019 verkozen. De duurzame Solarpuff is waterdicht en werkt geheel op zonne-energie.

Nominaties HISWA Hebbeding 2019

De volgende producten zijn genomineerd voor de prijs HISWA Hebbeding 2019.

Flextrash

Dé flexibele prullenbak voor op je boot, schip of sloep, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Samen voor schone wateren!

Floating Serrated Knife, het onzinkbare mes van Morakniv!

Dit gekarteld mes met afgeronde punt heeft een kurken handvat waardoor het altijd komt bovendrijven!

Boek: Samen de boot in

Samen de boot in is een ontdek- en doeboek voor jonge matrozen. Het stimuleert hen om van alles over de boot en varen te ontdekken en op het water goed om zich heen te kijken.

Sfeer in de kuip met de Solarpuff-lantaarn

De SolarPuff van Solight Design is een hoge kwaliteit lantaarn met sfeervol zacht licht. De lamp blijft drijven, is waterdicht en dankzij het zonnepaneel volledig onderhoudsvrij.

Wysi® Wipe - Persoonlijke hygiëne uit een "pil"

Wysi® Wipe is een innovatieve "groene" tissue die U, middels een scheutje water, tevoorschijn tovert uit een zeer compacte pil.

Cape Horn Sails Portemonnee

Een portemonnee met een verhaal en daarmee een geweldig item voor elke zeiler. Volledig handgemaakt met o.a. fragmenten van gerecyclede wedstrijdzeilen en ontworpen door Antonia, een gepassioneerde Chileense zeilster.