HISWA Future

In HISWA Future worden de laatste ontwikkelingen, technieken en innovaties op watersportgebied getoond. Je vindt er een demonstratie van innovatieve projecten, de nominaties voor de Product van het Jaar en de HISWA Hebbeding verkiezing. Ook watersport gerelateerde start-up bedrijven krijgen er een podium!

HISWA Product van het Jaar

Ieder jaar wordt op de HISWA Product van het Jaar award uitgereikt aan het bedrijf met de beste productinnovatie in de watersportbranche.

Afgelopen jaar waren onderstaande 5 producten genomineerd:

  • GALAXY-INFL8 Opblaasbare marifoon/noodantenne - ASA Boot Electro B.V.
  • Harken SnubbAir - On Deck bv
  • Clear Cruise (AR) - Raymarine Benelux
  • Spot X - Technautic
  • BOW PRO Boosted Boegschroefserie - Vetus B.V.

Winnaar van de HISWA Product van het Jaar 2019 is de GALAXY-INFL8 Opblaasbare marifoon/noodantenne!

Lees meer over de genomineerde producten »

HISWA Hebbeding

Ook tijdens HISWA 2020 wordt weer de HISWA Hebbeding Award uitgereikt. Deze award wordt toegekend aan het bedrijf met het leukste product dat het plezier op de wateren vergroot en eigenlijk een musthave is voor iedere watersporter! De winnaar van zowel de vakjuryprijs als de consumentenprijs wordt bekend gemaakt tijdens de HISWA 2020. 

Genomineerd in 2019 waren de Flextrash, Floating Serrated Knife, Boek 'Samen de boot in', Solarpuff lantaarn, Wysi-Wype en de Cape Horn Sails portomonnee. Met als uiteindelijke winnaar Flextrash!


Lees meer over de HISWA Hebbeding-verkiezing »

HISWA Start-up

Ook nieuwe bedrijven in de watersport staan in de spotlight in het HISWA Future! Tijdens HISWA 2020 is er wederom de Start Up Lane, speciaal voor jonge watersportbedrijven en  - initiatieven.

In 2019 was Boat020 aanwezig, een nieuw verhuurplatform waarmee je een boot kunt bestellen op locatie en binnen 60 minuten het water op kunt. Daarnaast was D3Aak present. Zij produceren sloepen door middel van 3Dprinting. De Stichting Elektrisch Varen die voor de kleine vaart de transitie van verbrandingsmotoren naar volledig elektrisch varen mogelijk maken en zeilschool Pean die met het nieuwe initiatief Schoolzeil liet zien hoe zeilen wordt ingezet om de schoolprestaties van kinderen te verbeteren. 

Lees meer over HISWA Start-up »