Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

STOOTLIJST.NL V.O.F.

Wij zijn uw partij voor het beschermen uw schip. Met een Stootlijst van RVS, Guardyl (kunststof) of hout kunt u zorgeloos genieten van uw schip. Onze vakman staat voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven.
Lees meer »

De Vaart Yachting

Wij zijn officieel dealer van Nimbus, Paragon en Apreamare motorjachten en Catalina Yachts zeiljachten. Daarnaast zijn we actief als jachtmakelaar. Als u een gebruikt zeil- of motorjacht wilt aanschaffen, heeft u bij onze jachtmakelaardij altijd een ruime keuze uit schepen van Nimbus, Paragon, Apreamare, Catalina en andere gerenommeerde jachtwerven.
Lees meer »

Lamers System Care

Lamers System Care levert Ultrasonic Anti-Fouling Systems. Zowel consultancy op het gebied van het vrijhouden van aangroei aan schepen als ook consultancy en installatie van deze systemen.
Lees meer »

Enkhuizensloep

Enkhuizensloep bouwt al ruim 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen, tenders en Cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.
Lees meer »

West Yachting B.V. Hanse zeiljachten

Adequaat advies, professionele invulling van uw wensen en een gedegen service zijn de ingrediënten voor het succes van de Hanse jachten in Nederland. De Hanse jachtwerf heeft zich tot een van de meest innovatieve jachtwerven van Europa ontwikkeld. De Hanse zeiljachten kenmerken zich door hun uitgesproken belijning, levendige zeileigenschappen en de uitnodigende interieurs. Door de unieke tuigage kan, ongeacht de lengte, elke Hanse uitstekend alleen gezeild worden.
Lees meer »

Amcom B.V.

Icom: communicatie apparatuur voor aan boord van schepen. Waterdicht!! Vaste marifoon, draagbare marifoon en AIS producten. Poly Planar: waterdichte audio oplossingen! speakers maar ook audiosystemen, ook met Bluetooth. Aquapac: waterdichte tassen in alle soorten en maten. Voor de mobiele telefoon, gps, etc.
Lees meer »

Q Watersports BV

Q Watersports is een full-service importeur en distributeur, gespecialiseerd in watersport- en recreatieproducten. Q Watersports is een van de grootste SUP importeurs in Europa. Wij zijn officiële distributeur van Aqua Marina in de Benelux. Opgericht in 2009, gespecialiseerd in distributie, productontwikkeling en (retail) marketing. Kom langs op onze RAI stand (Hal 1, 407) voor alle board modellen van dit seizoen.
Lees meer »

Vrolijk Watersport

De watersportwinkel ligt centraal in het havengebied van Scheveningen. U kunt er gratis parkeren voor de deur. De ruim opgezette winkel heeft een compleet assortiment voor zeil- en motorboten . Ook voor uw persoonlijke uitrusting is er veel keus. Merken als Musto, Helly Hansen, Secumar, Spinlock, Dubarry, Sebago zijn het hele jaar op voorraad. Er is een bovengemiddeld assortiment kaarten en pilots van Imray, NV Verlag, ANWB, 1800-serie e.d. Vrolijk is erkend Raymarine dealer en installateur.
Lees meer »

Nova Yachting BV

Nova Yachting BV is sinds 1982 importeur van Hallberg-Rassy, Beneteau, Sargo en EXCESS catamarans. In een mooie showroom in de luxueuze Jachthaven Bruinisse bent u altijd van harte welkom om het brede aanbod motor- en zeilboten, nieuw en gebruikt, te bewonderen.
Lees meer »