Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Lijnenspecialist

De Lijnenspecialist is een online winkel met touwwerk en aanverwante artikelen voor zeilers. Wij ontwikkelen een groot deel van onze lijnen zelf met verschillende fabrieken in Europa, dit leidt niet alleen tot unieke lijnen, maar ook tot scherpe prijzen! 020-4196412 - Deskundig advies - Grootste assortiment van de Benelux - Laagste prijsgarantie - Op maat gemaakt - Gratis thuisbezorgd voor bestellingen boven de 50 euro
Lees meer »

Marinas de Andalucía

The Andalusian Association of Marinas and Yachting Harbours (Marinas de Andalucía) is a professional association which brings together 16 Andalusian marinas. Founded with the tenets of utmost quality in facilities and services, and excellent customer care, the Andalusian Association of Marinas and Yachting Harbours was created in 1982 to represent the interests of all the member marinas, who are found along the 800 kilometre coastline of Andalusia (Spain). Marinas de Andalucía represents 90% of priv
Lees meer »

IVA Driebergen Business School

IVA Driebergen is dé Business School op MBO- en HBO-niveau. De opleiding heeft twee studierichtingen; Automotive Business Management en Nautisch Business Management. De nautische richting van IVA Driebergen Business School is dé mbo- en hbo-managementopleiding toegespitst op de jachtbouw en watersportwereld. De opleiding geeft de beste start voor commerciële managementfuncties in de watersportbranche. Ook in andere bedrijfstakken kun je met dit brede programma uitstekend aansluiten.
Lees meer »

HISWA Amsterdam Boat Show

Van woensdag 6 t/m zondag 10 maart vindt in RAI Amsterdam de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. Met honderden boten, een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot én een boordevol activiteitenprogramma, is iedere watersporter na een bezoek aan de HISWA klaar voor de start van het nieuwe watersportseizoen. Ook als je nog niet aan watersport doet maar wel interesse hebt, is een bezoek zeker de moeite waard. Verbreed je horizon op het grootste watersportevenement van NL!
Lees meer »

SlimSchip

SlimSchip importeert producten van Yacht Devices voor Nederland en België. Wij leveren deze producten aan watersport winkels, jacht werven en aan particulieren. Onze producten voegen over het algemeen data toe aan de NMEA2000/SeaTalkNG bus welke op WiFi, kaarplotter of MFD zichtbaar worden. Motor / Weer / NMEA0183 etc.
Lees meer »

Amcom v.o.f.

Icom: communicatie apparatuur voor aan boord van schepen. Waterdicht!! Vaste marifoon, draagbare marifoon en AIS producten. Poly Planar: waterdichte audio oplossingen! speakers maar ook audiosystemen, ook met Bluetooth. Aquapac: waterdichte tassen in alle soorten en maten. Voor de mobiele telefoon, gps, etc.
Lees meer »

De Stille Boot

De Stille Boot is leverancier van Torqeedo en WaterWorld elektrische aandrijvingen voor boten tot 20 m. lengte. Daarnaast importeren wij Simarine en Sentinel monitoring systemen en Solbian flexibele zonnepanelen. Wij leveren via werven, installateurs en de vakhandel.
Lees meer »

Varen doe je samen!

‘Varen doe je Samen!’ heeft als doel de veiligheid op en rond het water te vergroten. Met beroepsvaart, zowel binnenvaart als zeevaart, passagiersschepen en allerlei soorten recreatievaartuigen wordt het steeds drukker op het water. Dit maakt continue aandacht voor veiligheidsrisico’s noodzakelijk. De samenwerkende partners van ‘Varen doe je Samen!’ bundelen hun kennis, netwerken en communicatiekracht om de verschillende vaarweggebruikers voor te lichten en te motiveren om de vaarwegen en de wat
Lees meer »

Hempel Yacht

We bieden watersport liefhebbers een compleet assortiment producten voor elke bootverzorgings- en schilderklus, van het schoonmaken van de romp tot het beschermen van de zeilen tegen schimmels. Ook hebben we een compleet coatingassortiment voor jachtbouwers, van duurzame lakken tot geavanceerde antifoulings die de hydrodynamica verbeteren, het brandstofverbruik verlagen en de onderhoudskosten beperken.
Lees meer »