Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Vanclaes Boat Trailers

Vanclaes is de eerste en enige boottrailer fabrikant die seriematig boottrailers maakt voor alle type boten volledig van roestvast staal. Deze trailers zijn rijk uitgerust met niet afneembare Waterdichte LED verlichting en degelijke boot specifieke roller systemen.
Lees meer »

VETUS B.V.

Het ontwikkelen van innovatieve systemen voor uw boot, daar is het waar het bij VETUS om draait. VETUS bedenkt en ontwikkelt systemen bestaande uit een breed scala van producten om uw boot in uitstekende technische staat te houden. Al meer dan 50 jaar is VETUS één van 's werelds toonaangevende bedrijven als het gaat om innovatieve producten voor de pleziervaart.
Lees meer »

Vyva Fabrics

Vyva Fabrics is een groothandel gespecialiseerd in meubel-, project-, en outdoorstoffen. Sinds 1990 levert Vyva Fabrics hoogwaardige stoffen en kunstleer voor zowel interieur als exterieur. Vyva Fabrics staat voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle leveringen. Vyva Fabrics werkt samen met wereldmerken zoals Sunbrella, Extex, Boltaflex, Dinamica, Ultraleather en Majilite. Daarnaast levert Vyva Fabrics diverse materialen onder eigen naam; F.4.L. wat staat voor Fabrics for Life.
Lees meer »

Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.

Webasto is sinds de oprichting in 1901 een familiebedrijf. Vandaag de dag ontwikkelen en produceren we dak- en cabriodaksystemen, evenals verwarmings- en koelsystemen en luchtsystemen. Ons bedrijf behoort tot een van de 100 grootste toeleveranciers van de auto-industrie en heeft een sterke positie in de marine sector.
Lees meer »

Neptune

Neptune is producent van bootmatrassen in elke gewenste maat en vorm en van zitcomfort in elke denkbare kwaliteit en uitvoering. Wij zijn reeds 25 jaar een ambachtelijk bedrijf op het gebied van nautisch comfort.
Lees meer »

Lankhorst Taselaar

Lankhorst Taselaar is de grootste internationaal opererende groothandel in watersport artikelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Heerenveen en ons filiaal in Rheine (Dtsl) levert Lankhorst Taselaar BV meer dan 12.000 verschillende artikelen aan alle watersport gerelateerde bedrijven zoals winkels, werven, zeilmakers en tuigers, onderhoudsbedrijven en verhuurbedrijven. Artikelen die voor 16.00 uur zijn besteld worden uit voorraad de volgende dag uitgeleverd
Lees meer »

Lijnenspecialist

De Lijnenspecialist is een online winkel met touwwerk en aanverwante artikelen voor zeilers. Wij ontwikkelen een groot deel van onze lijnen zelf met verschillende fabrieken in Europa, dit leidt niet alleen tot unieke lijnen, maar ook tot scherpe prijzen! 020-4196412 - Deskundig advies - Grootste assortiment van de Benelux - Laagste prijsgarantie - Op maat gemaakt - Gratis thuisbezorgd voor bestellingen boven de 50 euro
Lees meer »