Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Member Mugshot

Veerle Heidema

Communicatie- en PR Manager

v.heidema@rai.nl
020 549 31 41
06 108 57 548

Over HISWA

De HISWA Amsterdam Boat Show is met een ruim aanbod van de nieuwste boten (tot ca. 10 meter) en een compleet assortiment onderdelen en accessoires de ideale start van het watersportseizoen. Ook vind je op de HISWA alles over funsports, zoals wind- en kitesurfen, wakeboarden en stand up paddling. Daarnaast is er een boordevol programma, met interactieve workshops, inspirerende lezingen, demonstraties en water fun activiteiten.

Persaccreditatie

Journalisten kunnen persaccreditatie aanvragen via Marijke Kho, afdeling Press & PR, 020 549 30 25 of
m.kho@rai.nl

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van HISWA 2017. De perskamer vindt u in het Europacomplex van RAI Amsterdam (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische HISWA. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van woensdag 8 t/m 12 maart 2017 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Download logo's

logo full color - NL, JPG-format logo full color - NL, PNG-format logo full color - NL, EPS-format logo full color - EN, JPG-format logo full color - EN, PNG-format logo full color - EN, EPS-format

logo full color - NL, JPG-format

Download

logo full color - NL, PNG-format

Download

logo full color - NL, EPS-format

Download

logo full color - EN, JPG-format

Download

logo full color - EN, PNG-format

Download

logo full color - EN, EPS-format

Download

Beeldmateriaal