Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

HISWA Amsterdam Boat Show

Van woensdag 7 t/m zondag 11 maart vindt in RAI Amsterdam de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. Met honderden boten, een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot én een boordevol activiteitenprogramma, is iedere watersporter na een bezoek aan de HISWA klaar voor de start van het nieuwe watersportseizoen. Ook als je nog niet aan watersport doet maar wel interesse hebt, is een bezoek zeker de moeite waard. Verbreed je horizon op het grootste watersportevenement van NL!
Lees meer »

Amcom v.o.f.

Icom: communicatie apparatuur voor aan boord van schepen. Waterdicht!! Vaste marifoon, draagbare marifoon en AIS producten. Poly Planar: waterdichte audio oplossingen! speakers maar ook audiosystemen, ook met Bluetooth. Aquapac: waterdichte tassen in alle soorten en maten. Voor de mobiele telefoon, gps, etc.
Lees meer »

Wakestore.nl/ Aqua Marina

Wakestore.nl is de webshop en winkel in de Benelux voor Stand up paddle boards, wakeboards, waterski s, rubberboten, funtubes, waterdichte tassen en alle spullen voor op en om het water. Wakestore.nl is onderdeel van Wakesports dat importeur is van de merken Aqua Marina, Overboard, Humanoid, Airhead en eigen merk Wakesports.
Lees meer »

Aeronamics

Aeronamics presenteerde vorig jaar op Boot Düsseldorf de Flo1 foiling dinghy. De Flo1 maakt het foilen beschikbaar voor alle niveaus zeilers – wie een Laser kan varen, moet kunnen foilen met de Flo1. Het bedrijf staat nu aan de vooravond van de eerste productie van de eerste klantenmodellen.
Lees meer »

BLS Outdoor

BLS Outdoor is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met import en distributie in de Benelux van een divers pakket aan merken op het gebied van funsport, actionsport, outdoor en lifestyle.
Lees meer »

De Stille Boot

De Stille Boot is leverancier van Torqeedo en WaterWorld elektrische aandrijvingen voor boten tot 20 m. lengte. Daarnaast importeren wij Simarine en Sentinel monitoring systemen en Solbian flexibele zonnepanelen. Wij leveren via werven, installateurs en de vakhandel.
Lees meer »

Varen doe je samen!

‘Varen doe je Samen!’ heeft als doel de veiligheid op en rond het water te vergroten. Met beroepsvaart, zowel binnenvaart als zeevaart, passagiersschepen en allerlei soorten recreatievaartuigen wordt het steeds drukker op het water. Dit maakt continue aandacht voor veiligheidsrisico’s noodzakelijk. De samenwerkende partners van ‘Varen doe je Samen!’ bundelen hun kennis, netwerken en communicatiekracht om de verschillende vaarweggebruikers voor te lichten en te motiveren om de vaarwegen en de wat
Lees meer »

Zarro Dutch Quality Boats

Vakmanschap, innovatie en functionaliteit zijn al jaren de belangrijkste kenmerken van de jachten en tenders van Zarro. De wil om elk type jacht mooier en beter te maken zit bij deze Nederlandse werf in het DNA; elke Zarro is dan ook met passie ontworpen en met een obsessie voor kwaliteit gebouwd. Zo ook het nieuwste model: de sportieve Zarro Z42.
Lees meer »