Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Seijsener Rekreatietechniek BV

Seijsener Rekreatietechniek wordt in heel Nederland genoemd als het gaat over geavanceerde en duurzame technische voorzieningen voor jachthavens. Onze goede reputatie komt voort uit meer dan 50 jaar knowhow én de wens om onze klanten altijd de best mogelijke, op maat ontwikkelde voorzieningen aan te bieden. Geen twee jachthavens zijn identiek. Ligging, doelgroep, voorschriften, eigen voorkeuren: Seijsener combineert ze met u tot een perfect passende technische installatie.
Lees meer »

Bola Maritiem

BoLa Maritiem is al een geruime tijd een begrip op de Zuid-Hollandse wateren. Het bedrijf is gevestigd in Monster en ligt mooi centraal tussen Rotterdam en Den Haag. Sinds 2008 leveren wij ook comfortabele kajuitsloepen en een tendersloep van eigen ontwerp (GSCruiser en GSTender) tegen zeer scherpe prijzen. Het grote voordeel van deze sloepen is een toilet aan boord en dat u op de boot kunt overnachten. U kunt bij ons terecht voor al uw watersportvragen en -materialen. Elk seizoen worden voor u de ni
Lees meer »

F-one / Ozone / Manera

www.f-onekites.com www.f-onesup.com www.flyozone.com www.manera.com www.lokahiboards.com
Lees meer »

West Yachting B.V. Hanse zeiljachten

Adequaat advies, professionele invulling van uw wensen en een gedegen service zijn de ingrediënten voor het succes van de Hanse jachten in Nederland. De Hanse jachtwerf heeft zich tot een van de meest innovatieve jachtwerven van Europa ontwikkeld. De Hanse zeiljachten kenmerken zich door hun uitgesproken belijning, levendige zeileigenschappen en de uitnodigende interieurs. Door de unieke tuigage kan, ongeacht de lengte, elke Hanse uitstekend alleen gezeild worden.
Lees meer »

Amcom v.o.f.

Icom: communicatie apparatuur voor aan boord van schepen. Waterdicht!! Vaste marifoon, draagbare marifoon en AIS producten. Poly Planar: waterdichte audio oplossingen! speakers maar ook audiosystemen, ook met Bluetooth. Aquapac: waterdichte tassen in alle soorten en maten. Voor de mobiele telefoon, gps, etc.
Lees meer »

Waterproof Products International BV

Waterproof products is importeur van het Amerikaanse LEHR, buitenboordmotoren op LPG, het Italiaanse mafra (schoonmaakproducten) en van verschillende marine audio merken waaronder JBL, Infinity, MB Quart, Aquatic AV, JL AUDIO en Boss Audio
Lees meer »

Quick Safety

Voor boten tot 15 meter heeft Dräger de spray brandblusser. Compact, snel simpel en veilig te gebruiken, vorstbestendig tot -15 en voldoet aan alle eisen van het Binnenvaart Politie Reglement. Voor boten langer dan 15 meter is de 2 liter /kilo composiet brandblusser de nieuwste innovatie. - roest niet door vervaardiging uit composiet (kunststof) en rvs afsluiter en handgreep - 10 jaar volledige fabrieksgarantie - 10 jaar geen onderhoud nodig - 15 % licht dan metalen brandblusser
Lees meer »

Van den Berg Surf B.V.

Gespecialiseerd in windsurf, kitesurf, golfsurf, sup, wakeboard, waterski, snowboard en ski. Alles onder 1 dak in Hoorn plus een extra beach shop in Zandvoort en een wintersport locatie in SnowPlanet. Uiteraard hebben wij ook een bijbehorend groot assortiment kleding voor zowel de zomer als winter.
Lees meer »

True Heading NL

True Heading - No One knows AIS better! Een eigen lijn AIS-producten met AIS-receivers, AIS-transponders Class B en Class A, AIS-Identifiers, AIS Aton’s enz. en AIS consultancy diensten. True Heading biedt tevens GPS-kompassen voor zowel de watersporter als de professionele gebruiker. True Heading Nederland BV is distributeur van div. merken w.o. Ocean Signal (noodbakens). Levering in de BeNeLux markt via watersportbedrijven, -winkels en jachtwerven.
Lees meer »